Διασφάλιση Ποιότητας
Κατοχυρωμένη Πρωτοπορία

Η Security Aluminum Hellas ΑΒΕΕ εστιάζει στη διαρκή βελτιστοποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών της στοχεύοντας την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των συνεργατών της.

Η Security Aluminum Hellas ΑΒΕΕ έχει ευθυγραμμίσει τις λειτουργίες της σύμφωνα με διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας όπως, ISO 9001 - 2015, DIN 18182, EN 14195 και EN 13964.
Επιπλέον, η εταιρεία ενισχύοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των παραγόμενων προϊόντων της έχει προβεί στην καταχώρηση πλήθους ευρεσιτεχνιών, βιομηχανικών σχεδίων και εμπορικών σημάτων. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει καινοτομία, τεχνική αρτιότητα και διαφοροποίηση ως προς την αξία των προϊόντων της.

Η προσήλωση της Security Aluminum Hellas ΑΒΕΕ στον τομέα της παροχής βέλτιστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στοιχειοθετείται με ένα πλήθος πιστοποιήσεων.
Ειδικότερα:

ISO 9001-2015

H Security Aluminum Hellas ΑΒΕΕ από τον Ιούνιου του 2002 έχει πιστοποιήσει τις επιχειρησιακές της λειτουργίες κατά ISO 9001 - 2015 EQA (European Quality Assurance).

DIN 18182 / Τ1

H Security Aluminum Hellas ΑΒΕΕ από τον Ιούνιου του 2006 έχει πιστοποιήσει την ποιότητα των παραγόμενων μεταλλικών προφίλ ξηράς δόμησης κατά τις τυποποιημένες προδιαγραφές που του προτύπου DIN 18182 (ΤŪV AUSTRIA-HELLAS ).

ΕΝ 14195

Η εταιρία μας έχει πιστοποιητικό EN 14195 για την παραγωγή Προφίλ Ξηράς Δόμησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προτύπου ΕΝ 14195 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Προτύπων.

ΕΝ 13964

Η εταιρία μας έχει πιστοποιητικό EN 13964 για την παραγωγή σκελετων αναρτησης Ταφ καθως και περιμετρικων γωνιων για πλακες ψευδοροφων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προτύπου ΕΝ 13964 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Προτύπων.

Ευρεσιτεχνίες

Η εταιρία μας έχει κατοχυρώσει στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας πλήθος ευρεσιτεχνιών και βιομηχανικών σχεδίων, και ο Ο.Β.Ι. μας έχει αποδώσει τα αντίστοιχα διπλώματα τα οποία κατοχυρώνουν και επιβραβεύουν την καινοτομία των προϊόντων μας.

Εμπορικά Σήματα

Εμπορικά Σήματα

H Security Aluminum Hellas ΑΒΕΕ έχει κατοχυρώσει τα εμπορικά της σήματα (DURO-STEEL, SAFE LOCK, DURO-STEEL RIGIDIZED) στη Διεύθυνση Εμπορικής & Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Email